Sustav tehničke zaštite

Tehnička zaštita omogućuje, uz relativno mala ulaganja, u zavisnosti o vrsti i namjeni objekta kojeg želimo zaštititi, dobar izbor zaštite.
Video nadzor:

Videonadzor se koristi za zaštitu objekata svih veličina i namjena – od stambenih do kompleksnih javnih i industrijskih, a razlog velikoj potražnji je širok raspon zaštitnih funkcija.
Osim zaštitne, sustav videonadzora ima i mnoge druge funkcije kao što su nadzor proizvodnje, regulacija prometa ili detekcija požara na otvorenom prostoru.
Moderni sustavi video nadzora omogućuju snimanje i praćenje svih događaja u i oko Vašeg poslovnog prostora ili kuće.
Sve slike pohranjuju se analogno ili digitalno u centralni uređaj nadzornog sustava.
Ugradnjom video sustava unutar Vašeg poslovnog prostora djelujete aktivno i preventivno.
Konfiguraciju sustava koje ugrađujemo prilagođavamo zahtijevima korisnika i specifičnostima objekta.
Oprema koju ugrađujemo zadovoljit će i najzahtjevnije jer omogućava kristalno čistu sliku u dnevnim uvjetima, noću snima korištenjem IR rasvjete i otporna je na vanjske utjecaje.
Oprema omogućuje istovremeno praćenje i snimanje s više kamera koje su opremljene detektorimapokreta, a signal mogu prenositi na daljinu
Alarmni uređaji:

Alarmni uređaji su najzastupljeniji vid tehničke zaštite, okosnica cjelokupnog sustava zaštite.
Ulaganjem u novi centralni dojavni sustav (CDS), izgrađen po najvišim standardima, višestruko je povećana mogućnost primanja podataka sa terena i učinkovit odaziv po potrebi.
Samo načelo postavljanja alarmnog sustava je praćenje novih, ali uporaba isključivo provjerenih komponenata, kao i maksimalna kompatibilnost svih komponenti sustava, bilo žičanog, bilo bežičnog.